RRS® HA Eyes

Heb je wallen of donkere kringen onder je ogen? Krijg je vaak bezorgde blikken en de vraag of je moe bent of slecht geslapen hebt? Word je moe van je eigen vermoeide blik?

Dan kan RRS® HA Eyes je helpen aan een frissere blik.

Lees meer over het RRS® HA Eyes behandelgebied.

Wat kan RRS® HA Eyes voor mij doen?

De injectievloeistof in deze skinbooster helpt bij de vermindering van vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen en verbetert de oogcontouren. De doelgerichte samenstelling van de ingrediënten in RRS HA Eyes behandeling onderdrukt ook pigmentvorming, waardoor de huid onder de ogen lichter wordt. We noemen dit ook wel het whitening effect.

RRS® HA Eyes wordt toegediend door middel van injecties in de huid. Het voordeel hiervan ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht.

Door behandeling met RRS® HA Eyes nemen de vochtwallen en donkere kringen onder je ogen af.  Doorgaans wordt een kuur van 4 behandelingen geadviseerd maar 1 behandeling kan ook al voldoende zijn voor een periode;  na afloop heb je een frissere uitstraling en zie je er minder vermoeid uit.

Wat doet RRS® HA Eyes precies?
 • Bevordert de afvoer van overtollig lymfevocht
 • Werkt als lokaal diureticum, wat afwatering door de nieren bevordert
 • Zorgt voor een betere doorbloeding
 • Verbetert de spanning en permeabiliteit van vaatwand
 • Bevordert afbraak van vetcellen
 • Remt de pigmentaanmaak af
 • Maakt de huid onder de ogen lichter
Voorafgaand aan de behandeling

Voor de behandeling wordt de huid rondom je ogen goed gereinigd en ontsmet. Je neemt plaats in een comfortabele behandelstoel en de behandelaar begint zachtjes met de behandeling. De  behandeling zelf duurt gemiddeld ongeveer 15 minuten.

Behandelmethode

Een serie van 4 behandelingen met een interval van 2 weken is doorgaans voldoende voor het langdurig opfrissen van het gebied rondom je ogen. Welke kuur voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van je huidtype en wordt in overleg met je behandelaar afgesproken.

Een optioneel onderdeel van het behandelplan kan het thuisgebruik zijn van een speciaal ontwikkeld oogserum, bijvoorbeeld Farewell Puffy Eyes.

Na de behandeling

Je ogen zullen er na de behandeling een beetje gezwollen uitzien, maar dit verdwijnt meestal  vrij snel alweer.
Werd je behandeld tegen vochtwallen, dan kunnen die er na de behandeling erger uitzien (er werd immers vocht toegediend). Over het algemeen is dit vocht de volgende dag alweer afgevoerd. Vanaf de 2e dag na de behandeling kun je vaak het effect van de lymfedrainage (vochtafvoer) al zien.

Ook bestaat er een risico op een blauw plekje, omdat er heel veel kleine bloedvaatjes rond de ogen zitten. Doorgaans zijn deze blauwe plekjes na 2-3 dagen niet meer zichtbaar.

Wat kan ik zelf doen voor een maximaal resultaat?
 • Hou je aan het behandelprotocol, met name aan de afgesproken maximale intervallen.
 • Breng consequent 2 maal daags het geadviseerde oogserum rond je ogen aan.
 • Zorg voor voldoende slaap. Bij een slaaptekort maakt je lichaam extra cortisol aan en dat breekt collageen af. Dit maakt de huid onder de ogen dunner en de onderliggende bloedvaatjes wijder, waardoor deze beter te zien zijn. Daar komt dan ook de donkere kleur onder je ogen vandaan.
 • Beperk je inname van alcohol en zout, deze kunnen zorgen voor een verstoorde vochtbalans (ja, ook onder je ogen!). Hetzelfde geldt trouwens voor roken.
 • Drink voldoende water. Dit helpt om overtollig lichaamsvocht af te voeren (klinkt tegenstrijdig, maar zo werkt het wel), ook uit de wallen onder je ogen.
Is RRS® HA Eyes geschikt voor mij?

Je kunt niet behandeld worden met RRS® HA Eyes:

 • als je allergisch bent voor een van de bestanddelen,
 • als je wondjes, een huidziekte of een infectie (bijvoorbeeld een koortslip) hebt.

Overleg met je behandelaar als je behandeld wordt met immunosuppressiva of corticosteroïden en wanneer je een auto-immuunziekte, diabetes type 1 of acute reumatoïde artritis hebt.

N

Het probleem

Wallen, donkere kringen en een vermoeide blik.

N

De behandeling

Door middel van RRS HA Eyes behandeling oppervlakkige rimpels en verouderde huid rondom de ogen verminderen.

N

Het resultaat

Een frisse blik zonder dat duidelijk is wat er precies gedaan is.

Jij op je mooist

Van der Lee Aesthetics: Innovatieve cosmetische behandelingen met aandacht voor jou.

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita