Rimpels & lijntjes

 

Weer een uitstraling die straalt

 Lijntjes en rimpels ontstaan wanneer de elasticiteit van je huid afneemt; een natuurlijk proces dat al op je vijfentwintigste kan beginnen. Het zijn tekenen van huidveroudering rondom je ogen, mond en op je voorhoofd die ervoor zorgen dat je huid vele jaren ouder oogt dan jij je voelt — een proces dat je hele leven doorgaat.

 

Bij Van der Lee Aesthetics helpen we om je huid en hart weer op één lijn te brengen. Jij op je mooist betekent voor ons dat je uitstraalt wat je van binnen nog altijd bent — fris, jeugdig en vol energie. Door jouw natuurlijke schoonheid te accentueren behalen we met minimale ingrepen het maximale resultaat.

Voor ons draait het verhelpen van rimpels en lijntjes om het terugbrengen van jouw innerlijke vitaliteit. Zo zorgen we voor meer plezier en zelfvertrouwen in je dagelijks leven.

Praktijk Van der Lee Aesthetics

Wanneer kies je voor een behandeling tegen rimpels en lijntjes?

Het moment om te kiezen voor een behandeling tegen rimpels en lijntjes is zeer persoonlijk en varieert per individu. Ons advies is om actie te ondernemen wanneer je merkt dat de tekenen van huidveroudering je natuurlijke uitstraling overschaduwen. In zo’n geval komt de keuze voort uit jouw persoonlijke wens om je uiterlijk weer overeen te laten komen met hoe jij je van binnen voelt.

Of dat voor jou betekent dat je jouw eerste behandeling wil nog voordat ‘t eerste lijntje een kraaienpoot wordt of pas later in je leven — jouw wens staat bij ons centraal. Onze focus ligt op natuurlijke cosmetische behandelingen die jouw innerlijke vitaliteit accentueren.

Zo pakken wij rimpels en lijntjes aan

Bij Van der Lee Aesthetics werken we altijd zeer gepersonaliseerd; behandelingen op maat om aan jouw persoonlijke verwachtingen te voldoen. Van der Lee Aesthetics 2 Dat maakt het een uitdaging hier een simpel stappenplan te geven waarmee we jou van dienst zijn.

Toch, er zijn algemene pijlers die voor ons altijd belangrijk zijn. Zo zijn onze behandelingen er op gericht om de natuurlijke werking van je lichaam te stimuleren. Door onder andere te zorgen voor betere doorbloeding van je huid en de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen, komt jouw lichaam zelf in actie om lijntjes en rimpels te verminderen. Dit helpt ons jouw natuurlijke uitstraling te behouden, je eigen schoonheid te accentueren en voorkomt ongewenste resultaten.

Ons einddoel is altijd: jij op je mooist.

Wil je meer weten over onze aanpak tegen rimpels en lijntjes? Ons team vertelt je graag over onze werkwijze.

 

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita