Profhilo

Hyaluronzuur is een natuurlijk in het lichaam voorkomende stof, die als filler wordt gebruikt om rimpels te vullen of om volumeverlies door onze krimpende schedel te corrigeren. Bij het ouder worden wordt de schedel kleiner, laat de huid schade zien die onder andere ontstaat door roken en daarbij vermindert de zon ook de hoeveelheid natuurlijk hyaluron in onze huid. Daardoor ontstaan er rimpels en neemt de spanning van de huid af. Hyaluronzuur wordt op de markt aangeboden onder vele namen, maar in essentie zijn er slechts verschillen in de dikte (viscositeit) en in het al dan niet toevoegen van extra stoffen, zoals bij voorbeeld lidocaïne dat een verdovend
effect geeft.

Lees hieronder meer over het Profhilo behandelgebied.

Wat is Profhilo?

Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in ons lichaam. De speciale eigenschappen van deze stof zijn vooral werkzaam in de huid, de gewrichten en de ogen. Eén van de bijzondere eigenschappen is het vasthouden van vocht, veel vocht! Hyaluronzuur zorgt ervoor dat uw huid stevig, flexibel en mooi blijft.

In een jonge huid herken je de grotere hoeveelheid hyaluronzuur aan het volume, de soepelheid en de elasticiteit. Deze hoeveelheid hyaluronzuur neemt af naarmate mensen ouder worden. De huid wordt droger, verslapt en gaat rimpels, fijne lijntjes en plooien vormen. Injecties met hyaluronzuur in en onder de huid kunnen deze tekenen van veroudering tot op zekere hoogte ongedaan maken en zo tot een verjongend effect leiden.

Profhilo  is een anti-aging behandeling met puur, vegan hyaluronzuur gemaakt zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. 

De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen zonder dat het gezicht een andere vorm krijgt.

De behandelingen zijn niet-chirurgisch, vergen een minimale hersteltijd en geven meteen mooi natuurlijk uitziende resultaten.

Wat zijn Profhilo behandelgebieden?
 • Verbetering en te verstevigen van de huid
 • Herstel van volumeverlies
 • Hals: Om verslapping tegen te gaan
 • Decolleté: 
 • Hydratatie, verjonging en voller maken van de huid
 • Neus (Lippenplooi): om de diepte van plooien te verminderen.
 • Slapen: volumeverlies in dit gebied en het effect hiervan op de rest van het gezicht.
Voorafgaand aan de behandeling
Het is belangrijk om met uw behandelend arts te praten over uw verwachtingen en wensen. Informeer uw arts uitgebreid over uw medische voorgeschiedenis, medicatiegebruik en eerdere cosmetische behandelingen.
Behandelmethode

PROFHILO® zorgt voor een mooiere, gladde huid waarbij kleurverschillen, vaten en peesstructuren minder zichtbaar zijn.

Kies je ervoor om een PROFHILO® behandeling van het gezicht te laten doen? In dat geval wordt 2 ml hyaluronzuur op 10 anatomisch gebieden geïnjecteerd. Doordat gebruik gemaakt wordt van een zeer dunne substantie, verspreid het hyaluronzuur gelijkmatig onder de huid. Zo worden alle plekken van het gezicht met slechts 10 injecties bereikt  met het meest optimale resultaat.

De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Deze behandeling moet altijd uitgevoerd worden door een arts met veel ervaring en bij voorkeur een cosmetisch arts KNMG.

Na de behandeling

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Voor een optimaal resultaat moet u na de behandeling uw huid laten rusten. Raak de huid niet aan en breng gedurende de eerste 12 uur geen make-up aan. Daarnaast moet u gedurende één week direct zonlicht en hoge temperaturen vermijden alsook sauna’s en stoombaden.

Wie moet deze behandeling vermijden?
 • Bij bekende overgevoeligheid voor hyaluronzuur
 • Bij infecties of acute ontstekingen in de te behandelen huidgebieden
 • Mensen die lijden aan een auto-immuunziekte of een immuunbehandeling ondergaan
 • Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven
 • Mensen met een aanleg voor hypertrofische littekenvorming
 • Mensen jonger dan 18 jaar
 • Mensen die bloedplaatjesaggregatieremmers gebruiken, mogen niet worden behandeld met hyaluronzuur zonder hun arts te raadplegen
Mogelijke bijwerkingen en complicaties

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke bijwerkingen van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

N

Het probleem

Volume verlies, fijne lijntjes en rimpels door veroudering.

N

De behandeling

Injecties van Profilo® worden voor verbetering van de gezichtscontour op één of meerdere plekken in het gezicht aangebracht.

N

Het resultaat

Een strakke huid met volume wat een gezonde en jonge glow creëert.

Jij op je mooist

Van der Lee Aesthetics: Innovatieve cosmetische behandelingen met aandacht voor jou.

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita