profhilo behandeling

Profhilo behandeling

Eén van de beste manieren om huidverjonging te realiseren is middels een Profhilo behandeling. Van der Lee Aesthetics is gespecialiseerd in deze behandeling en weet precies hoe hier een natuurlijk resultaat mee behaald kan worden. Hieronder leggen we uit wat je van Profhilo mag verwachten en hoe het jouw natuurlijke schoonheid kan accentueren. 

Wat is een Profhilo behandeling?

Zeg je huidverjonging, dan zeg je Profhilo. Deze huidverjongingstechniek gaat het verslappen van de huid tegen en stimuleert de huid tot het aanmaken van de juiste stoffen (elastine en collageen) om elasticiteit te bevorderen en rimpels tegen te gaan. Dit wordt gedaan met behulp van hyaluronzuur: een stof die van nature voorkomt in de huid, maar kan verminderen naar mate de huid verouderd of veel wordt blootgesteld aan de zon. Het hyaluronzuur wordt onder de huid geïnjecteerd en heeft daardoor een snelle werking. De huid maakt als reactie meer collageen en elastine aan. De huidverjonging is hierdoor direct na de behandeling zichtbaar en vergt minimale hersteltijd, gezien het een relatief minimale behandeling betreft.

Profhilo behandeling in Veenendaal

De Profhilo behandelingen in Veenendaal worden door cosmetisch arts Paul van der Lee uitgevoerd. Als natuurlijk cosmetisch arts zijn we bij Van der Lee Aesthetics groot voorstander van het gebruik van natuurlijke middelen. Het hyaluronzuur dat bij Profhilo wordt gebruikt is daarom vegan en bevat geen toegevoegde chemische stoffen. Dit maakt Profhilo een veilige, natuurlijke behandeling waarbij enkel stoffen worden gebruikt die al bekend zijn in het lichaam. Omdat Profhilo alleen inspeelt op de huidconditie en niet op de vorm van het gezicht is het resultaat extra natuurlijk. Dit maakt Profhilo een geliefde behandeling om huidverjonging te bereiken.

Wat zijn Profhilo behandelgebieden?

Profhilo kan in verschillende gebieden worden toegepast. De bekendste behandelgebieden voor Profhilo zijn de hals, het decolleté, het gebied tussen neus en lippen (lippenplooi) en de slapen. Ook op andere plekken waar verbetering en versteviging van de huid gewenst is kan Profhilo worden ingezet om meer volumeverlies van de huid tegen te gaan. Overleg met de cosmetisch arts van Van der Lee Aesthetics om de mogelijkheden en de behandelgebieden te bespreken. Van der Lee Aesthetics is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de wereld van cosmetische behandelingen.  

Na de behandeling en het resultaat

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om de huid na de behandeling even rust te geven. Dit houdt in dat de huid beter niet blootgesteld kan worden aan direct zonlicht en hogere temperaturen of sauna’s, gedurende één week na de behandeling. Ook het aanbrengen van make-up en vergelijkbare contactmomenten met de huid zijn af te raden tijdens de eerste twaalf uur na de behandeling. Gezien het huidverouderingsproces vanzelfsprekend niet kan worden stilgelegd is het mogelijk om een Profhilo behandeling één of twee keer per jaar uit te voeren en zo resultaat te behouden.

profhilo behandeling

Huidverjonging met Profhilo

De resultaten van Profhilo liegen er niet om. Enkele voorbeelden kun je op deze pagina al bekijken. Profhilo zorgt voor aan langdurig zichtbare huidverjonging, waarbij de huid op een natuurlijke wijze meer elasticiteit en volume terugkrijgt. Omdat er alleen gebruik wordt gemaakt van hyaluronzuur in de puurste vorm wordt de natuurlijke uitstraling behouden en geoptimaliseerd. De teint en de gladheid van de huid worden gestimuleerd, waardoor de huid jonger oogt. Zo accentueet van der Lee Aesthetics jouw natuurlijke schoonheid. 

Een natuurlijk resultaat met Profhilo

Om met een goed gevoel in de spiegel te kunnen kijken en echt te gaan voor ‘jij op je mooist’, is het belangrijk dat een cosmetische behandeling tot een natuurlijk resultaat leidt. Jezelf in een versie terugzien waar je nóg blijer mee bent: dat is het doel. Door een natuurlijk resultaat te waarborgen wordt jouw zelfvertrouwen op een positieve manier beïnvloed en blijven je eigen gelaatstrekken en mimiek behouden. Jouw eigen schoonheid accentueren is wat cosmetisch arts Paul van der Lee het beste kan. Van der Lee kiest er dan ook voor om de behandelingen zo minimaal mogelijk te houden, terwijl er toch een fantastisch resultaat zichtbaar is.

Cosmetische arts

Paul van der Lee is jouw cosmetisch arts bij Van der Lee Aesthetics in Veenendaal. Voor botoxbehandelingen, fillers, Profhilo en meer huidverjongingsbehandelingen ben je bij Paul aan het juiste adres. Samen met jou kijkt hij naar de wensen, de eigen mimiek en de mogelijke behandelingen waarmee hij aan jouw wensen kan voldoen. Als natuurlijke cosmetisch arts let hij goed op de persoonlijke fysieke eigenschappen en versterkt hij deze met natuurlijk cosmetische behandelingen. Een minimale behandeling, een maximaal resultaat!

Gratis consult aanvragen of een afspraak maken

Ontdekken wat Van der Lee Aesthetics Veenendaal voor jou kan betekenen? Maak tijdens een gratis consult online kennis met Paul van der Lee of plan meteen een afspraak in om de wensen samen te bespreken.