Over mij

Van der Lee Aesthetics streeft naar schoonheid op het hoogste niveau. Wij vinden het belangrijk om jouw natuurlijke schoonheid nog meer naar voren te brengen door minimale ingrepen. 

Dokter van der Lee wil samen met mensen kijken naar hun esthetische wensen en ze binnen de grenzen van zijn deskundigheid adviseren en behandelen. Hij gaat voor een natuurlijke look en goede service.

Dokter Paul van der Lee is zijn carrière begonnen op een intensive care en via longziekten en klinische geriatrie uiteindelijk gespecialiseerd in de ouderengeneeskunde. Op een later tijdstip is daar een specialisatie in de esthetische geneeskunde bijgekomen. Hij is betrokken, heeft graag aandacht voor zijn patiënten en behandeld onder meer volgens het principe van de “gouden ratio”.

Mijn filosofie

 

The delivery of good medical care is

to do as much nothing as possible

Wat je moet weten voor je afspraak

Enige punten die je moet weten voordat je de salondeuren binnenloopt zodat je goed voorbereid naar binnen komt.

N

Hygiene en gezondheid is belangrijk

Ik verzoek je om geen make-up op te doen voor de afspraak. Ook als je ziek bent kun je mij bellen en dan verzetten wij de afspraak.

N

U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak telefonisch annuleren of verzetten

Indien u een afspraak op maandag heeft en deze wilt annuleren, dient u dit uiterlijk voor zaterdag 15.00 uur door te geven.

N

Ik geef geen behandelingen bij:

  • Koorts/koortslip
  • Griep of hevige verkoudheid
  • Besmettelijke huidziekten
  • Als je zwanger bent

Stralen doe je zo ..

Van der Lee Aesthetics streeft naar vergroting van je aanwezige schoonheid met minimaal invasieve behandelingen gericht op natuurlijke verhoudingen, symmetrie en huidverbetering

06 44738765

info@vdl-a.nl

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita