Over mij

Van der Lee Aesthetics streeft naar schoonheid op het hoogste niveau en vindt het belangrijk om jouw natuurlijke schoonheid nog meer naar voren te brengen door minimale ingrepen.

Dokter Paul van der Lee wil samen met mensen kijken naar hun esthetische wensen en ze binnen de grenzen van zijn deskundigheid adviseren en behandelen. Hij gaat voor een natuurlijke look en goede service.

Paul begon zijn carrière op een intensive care en is via longziekten en klinische geriatrie uiteindelijk gespecialiseerd in de ouderengeneeskunde. Op een later tijdstip is daar een specialisatie in de esthetische geneeskunde bijgekomen. Hij is betrokken, heeft graag aandacht voor zijn patiënten en behandelt onder meer volgens het principe van de “gouden ratio”.

“The delivery of good medical care is

to do as much nothing as possible”

Wat je moet weten voor je afspraak

N

Hygiene en gezondheid is belangrijk

Ik verzoek je om geen make-up op te doen voor de afspraak. Als je ziek bent kun je mij bellen en dan verzetten wij de afspraak.

Tot 24 uur van te voren de afspraak telefonisch annuleren of verzetten

Je kunt mij altijd bellen voor het verzetten van jouw afspraak.

r

Ik geef geen behandelingen bij:

  • Koorts/koortslip
  • Griep of hevige verkoudheid
  • Besmettelijke huidziekten
  • Als je zwanger bent
  • Als je borstvoeding geeft

Stralen doe je zo...

Van der Lee Aesthetics streeft naar vergroting van je aanwezige schoonheid met minimaal invasieve behandelingen gericht op natuurlijke verhoudingen, symmetrie en huidverbetering.

06 44738765

info@vdl-a.nl

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita