Over mij

Van der Lee Aesthetics accentueert jouw natuurlijke schoonheid.

Ik ben dokter Paul van der Lee en ik wil samen met jou kijken naar jouw esthetische wensen. Binnen de grenzen  behandel ik voor een natuurlijke look waarbij ik aandacht heb voor jou.

Met subtiele aanpassingen die passen bij jouw gezicht, zorgen we ervoor dat jouw natuurlijk schoonheid maximaal kan stralen. Geen grote verandering, wel een grote impact.

Ik begon mijn carrière op de intensive care en ben via longziekten en klinische geriatrie uiteindelijk gespecialiseerd in de ouderengeneeskunde. Op een later tijdstip is daar een specialisatie in de esthetische geneeskunde bijgekomen. De behandelingen doe ik met het principe van de “gouden ratio”.

Samen met jou naar de mooiste versie van jezelf. Waar jij straalt en zelfverzekerd bent.

Jij op je mooist.

Wat je moet weten voor je afspraak

N

Hygiene en gezondheid is belangrijk

Ik verzoek je om geen make-up op te doen voor de afspraak. Als je ziek bent kun je mij bellen en dan verzetten wij de afspraak.

Tot 24 uur van te voren de afspraak telefonisch annuleren of verzetten

Je kunt mij altijd bellen voor het verzetten van jouw afspraak.

r

Ik geef geen behandelingen bij:

  • Koorts/koortslip
  • Griep of hevige verkoudheid
  • Besmettelijke huidziekten
  • Als je zwanger bent
  • Als je borstvoeding geeft
𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗵𝘆𝗮𝗹𝘂𝗿𝗼𝗻𝘇𝘂𝘂𝗿?​​​​​​​​​Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in ons lichaam. De speciale eigenschappen van deze stof zijn vooral werkzaam in de huid, de gewrichten en de ogen. Eén van de bijzondere eigenschappen is het vasthouden van vocht, veel vocht! Hyaluronzuur zorgt ervoor dat uw huid stevig, flexibel en mooi blijft.

In een jonge huid herken je de grotere hoeveelheid hyaluronzuur aan het volume, de soepelheid en de elasticiteit. Deze hoeveelheid hyaluronzuur neemt af naarmate mensen ouder worden. De huid wordt droger, verslapt en gaat rimpels, fijne lijntjes en plooien vormen. Injecties met hyaluronzuur in en onder de huid kunnen deze tekenen van veroudering tot op zekere hoogte ongedaan maken en zo tot een verjongend effect leiden.

#cosmetischarts #fillers #hyaluronzuur #aesthetics #beauty
Oud worden we allemaal… maar wat als je zo mooi mogelijk oud wilt worden?​​​​​​​​​
Huidveroudering, rimpels en volumeverlies is bij de meeste mensen op den duur zichtbaar. Een soft filler bestaat uit een dun hyaluronzuur en heeft naast het toevoegen van een dun laagje volume ook huidverbeterende eigenschappen omdat het de aanmaak van collageen (dat zorgt voor de stevigheid van de huid) stimuleert.

#hyaluronzuur #fillers #injecatbles #aesthetics #huidverbetering #collageen
Van der Lee Aesthetics streeft naar schoonheid op het hoogste niveau en vindt het belangrijk om jouw natuurlijke schoonheid nog meer naar voren te brengen door minimale ingrepen.​​​​​​​​​
Het is onze missie om jouw schoonheid in het licht te zetten met hoogwaardige vegan injectables.

#injectables #cosmetische #behandeling #schoonheid #Veenendaal #vegan #fillers #botox
Imperfecties maken je uniek! Welke imperfecties vind jij mooi aan jezelf?​​​​​​​​​
#imperfecties #freckles #sproeten
Get your shine on! Wist je dat een Viscoderm® behandeling tot wel 6 maanden je huid doet stralen? ​​​​​​​​​
Viscoderm® Hydrobooster heeft een dubbele werking. Het is een hydraterende booster die de huidstructuur verbetert, de huidelasticiteit vergroot, de huid laat stralen, én tegelijkertijd dynamische rimpels en lijnen verzacht. Dat maakt Viscoderm® Hydrobooster ideaal voor het behandelen van de verouderende huid. Naast het gelaat en de hals, zijn ook het decolleté, de bovenarmen, de handen en de onderbuik te behandelen. De Viscoderm® Hydrobooster behandeling bestaat uit meerdere kleine, oppervlakkige injecties.

Benieuwd naar deze behandeling? Stuur ons gerust een DM.

#Viscoderm #Hydrobooster #cosmetischebehandeling #aesthetics #injecties #verjongen #huidverbetering

Jij op je mooist

Van der Lee Aesthetics: Innovatieve cosmetische behandelingen met aandacht voor jou.

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita