Van der Lee Aesthetics

We zijn ons ervan bewust dat cosmetische behandelingen een grote stap kunnen zijn. We willen dat iedereen op zijn gemak is en zich vertrouwd voelt bij ons. Daarom bouwen we graag een persoonlijke band op, zodat patiënten graag bij ons terugkomen.

Samen kijken we naar minimale behandelingen die passen, zodat iedereen stralend en met meer zelfvertrouwen door het leven gaat.

Praktijk Van der Lee Aesthetics

Over Paul van der Lee

Van der Lee Aesthetics accentueert jouw natuurlijke schoonheid.

Ik ben dokter Paul van der Lee en ik wil samen met jou kijken naar jouw esthetische wensen. Binnen de grenzen  behandel ik voor een natuurlijke look waarbij ik aandacht heb voor jou.

Met subtiele aanpassingen die passen bij jouw gezicht, zorgen we ervoor dat jouw natuurlijk schoonheid maximaal kan stralen. Geen grote verandering, wel een grote impact.

Ik begon mijn carrière op de intensive care en ben via longziekten en klinische geriatrie uiteindelijk gespecialiseerd in de ouderengeneeskunde. Op een later tijdstip is daar een specialisatie in de esthetische geneeskunde bijgekomen. De behandelingen doe ik met het principe van de “gouden ratio”.

BIG-nummer : 19913681301
Esthetisch arts

Wat je moet weten voor je afspraak

N

Hygiene en gezondheid is belangrijk

Ik verzoek je om geen make-up op te doen voor de afspraak. Als je ziek bent kun je mij bellen en dan verzetten wij de afspraak.

Tot 24 uur van te voren de afspraak telefonisch annuleren of verzetten

Je kunt mij altijd bellen voor het verzetten van jouw afspraak.

r

Ik geef geen behandelingen bij:

  • Koorts/koortslip
  • Griep of hevige verkoudheid
  • Besmettelijke huidziekten
  • Als je zwanger bent
  • Als je borstvoeding geeft
Wil je een jonge, herstelde huid die weer stevig en gezond oogt? ✨ 

Bij Van der Lee Aesthetics is de Profhilo-behandeling gericht op het bestrijden van huidveroudering zonder extra volume toe te voegen. Het stimuleert niet alleen het huidherstel, maar gaat ook doeltreffend huidverslapping tegen.

Na deze behandeling zie je de een fijne lijntjes zichtbaar minder worden, heb je een huid die goed gehydrateerd is en straal je dankzij een frisse gloed.

•
​
#VanDerLeeAesthetics
#Schoonheidsspecialist
#Huidverzorging
#Schoonheidsbehandelingen
#Huidtherapie
Ben je op zoek naar een subtiele verandering die toch een grote impact heeft? 💋

Wij maken gebruik van hyaluronzuurfillers in de lippen zodat jij vollere, soepelere lippen krijgt die je natuurlijke schoonheid benadrukken.

Wil jij ook weten of deze behandeling het beste bij jou past? Boek dan een online consult via onze website of kopieer deze link: https://vdl-a.nl/contact/

#schoonheidsspecialiste #lipvergroting #lippenopvullen #schoonheidsinstituut #schoonheidsbehandeling

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita