Van der Lee Aesthetics

We zijn ons ervan bewust dat cosmetische behandelingen een grote stap kunnen zijn. We willen dat iedereen op zijn gemak is en zich vertrouwd voelt bij ons. Daarom bouwen we graag een persoonlijke band op, zodat patiënten graag bij ons terugkomen.

Samen kijken we naar minimale behandelingen die passen, zodat iedereen stralend en met meer zelfvertrouwen door het leven gaat.

Praktijk Van der Lee Aesthetics

Over Paul van der Lee

Van der Lee Aesthetics accentueert jouw natuurlijke schoonheid.

Ik ben dokter Paul van der Lee en ik wil samen met jou kijken naar jouw esthetische wensen. Binnen de grenzen  behandel ik voor een natuurlijke look waarbij ik aandacht heb voor jou.

Met subtiele aanpassingen die passen bij jouw gezicht, zorgen we ervoor dat jouw natuurlijk schoonheid maximaal kan stralen. Geen grote verandering, wel een grote impact.

Ik begon mijn carrière op de intensive care en ben via longziekten en klinische geriatrie uiteindelijk gespecialiseerd in de ouderengeneeskunde. Op een later tijdstip is daar een specialisatie in de esthetische geneeskunde bijgekomen. De behandelingen doe ik met het principe van de “gouden ratio”.

BIG-nummer : 19913681301
Esthetisch arts

Wat je moet weten voor je afspraak

N

Hygiene en gezondheid is belangrijk

Ik verzoek je om geen make-up op te doen voor de afspraak. Als je ziek bent kun je mij bellen en dan verzetten wij de afspraak.

Tot 24 uur van te voren de afspraak telefonisch annuleren of verzetten

Je kunt mij altijd bellen voor het verzetten van jouw afspraak.

r

Ik geef geen behandelingen bij:

  • Koorts/koortslip
  • Griep of hevige verkoudheid
  • Besmettelijke huidziekten
  • Als je zwanger bent
  • Als je borstvoeding geeft
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita