natuurlijke-cosmetische-arts

Natuurlijke cosmetisch arts

Bij Van der Lee Aesthetics staat een natuurlijk resultaat altijd bovenaan. Natuurlijke cosmetisch arts Paul van der Lee kijkt samen met jou naar jouw wensen, jouw huid en de beste behandeling om jou weer met een zelfverzekerd gevoel de deur uit te laten gaan. Een minimale behandeling met een maximaal, natuurlijk resultaat. Paul wil een positieve verandering teweegbrengen in de manier waarop we schoonheid zien en benaderen. Dat is waar hij als cosmetisch arts voor gaat. Jij op je mooist. 

Cosmetische behandelingen Veenendaal

Jouw natuurlijke schoonheid maximaal benadrukken met minimale ingrepen. Dat doen we bij Van der Lee Aesthetics dankzij goed advies en persoonlijke aandacht. Een cosmetische behandeling heeft pas een natuurlijk resultaat als het past bij de conditie van jouw huid en bij jouw wensen. Beiden worden daarom nauwkeurig onderzocht tijdens een goed gesprek waarin we de wensen naast de mogelijkheden leggen. Daarnaast houdt Van der Lee rekening met de vorm van je gezicht, zodat deze niet verandert nadat je een behandeling voor huidverjonging hebt ondergaan.

Natuurlijke behandelingen

Van der Lee Aesthetics Veenendaal is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen die huidverjonging als doel hebben. Om dit doel te bereiken kan er een viertal behandelingen worden uitgevoerd: Bocouture (botoxbehandelingen), Profhilo (hyaluronzuur behandelingen), RRS HA Eyes (voor wallen en donkere kringen onder de ogen) en Saypha Hyaluronzuur behandelingen (voor het verjongen van de huid en het optimaliseren van de elasticiteit). Bij alle behandelingen wordt er gebruik gemaakt van veilige, natuurlijke middelen die het natuurlijke resultaat bevorderen. Welke behandeling het beste is in jouw persoonlijke situatie wordt tijdens een uitgebreide intake besproken. Van der Lee Aesthetics neemt de tijd om je verwachtingen te begrijpen, zodat we samen een behandelplan kunnen opstellen dat realistisch en haalbaar is. 

Verantwoorde cosmetische arts

Cosmetische behandelingen dienen met zorg uitgevoerd te worden om een veilig en optimaal resultaat te behalen. Paul van der Lee hecht daarom veel waarde aan verantwoord werken. Dit houdt in dat alle behandelingen erop gericht zijn om vanuit een voorzichtige aanpak aan jouw wensen te kunnen voldoen. Paul van der Lee vindt het dan ook belangrijk om eerst een band met iemand op te bouwen en de wensen nauwkeurig te achterhalen, zodat er een verantwoord cosmetische behandeling kan worden uitgestippeld. Veilig voor jou, veilig voor je huid en met een natuurlijke uitstraling. Paul van der Lee accentueert jouw natuurlijke schoonheid. 

natuurlijke cosmetische arts

Behandelgebieden

Paul van der Lee behandelt als natuurlijke cosmetisch arts verschillende gebieden. Denk aan rimpels in de frons, rimpels in het voorhoofd of kraaienpootjes rond de ogen. Maar ook de jukbeenderen, het gebied van de lippen en wallen/traangoten kunnen door een cosmetisch arts worden behandeld als de wens daar is. Naast deze bekendste behandelgebieden kan de huid op andere plekken natuurlijk ook worden behandeld. Paul van der Lee denkt graag met je mee over de beste behandeling om aan jouw wensen te kunnen voldoen en zal altijd persoonlijk advies geven.

Botox en fillers in Veenendaal

Van der Lee Aesthetics in Veenendaal hanteert een duidelijk verschil tussen botox en fillers. Zowel botox als fillers worden in Veenendaal aangeboden, maar dan wel ieder met een eigen doeleinde. Zo wordt de botox ingezet voor het ontspannen van spierzenuwen waarmee rimpels en de huid worden verminderd, terwijl fillers de rimpels juist opvullen en de huid hierdoor weer volumineus oogt. Ook voor mensen die op zoek zijn naar een behandeling met botox in Ede zit de kliniek om de hoek. Iedereen is welkom om een gratis consult aan te vragen bij Van der Lee Aesthetics.

Medische behandelingen bij een cosmetische arts

Naast het accentueren van de eigen schoonheid kan een cosmetisch arts ook van dienst zijn voor medische behandelingen. Zo kunnen cosmetische behandelingen een uitkomst zijn bij migraine (door de hoofdhuid te laten ontspannen en de druk op de schedel te verminderen) of bij overmatige transparantie (door de zweetklieren lokaal te blokkeren). Bij medische behandelingen zal de cosmetisch arts altijd eerst vragen naar de verdere gezondheid, zodat de behandelingen veilig en optimaal uitgevoerd kunnen worden.

Een natuurlijk resultaat

Met een natuurlijk resultaat voel jij je nog steeds jezelf, maar dan op je mooist! Natuurlijk resultaat na een cosmetische behandeling dient op een positieve manier bij te dragen aan jouw zelfvertrouwen. Paul van der Lee neemt die taak als natuurlijke cosmetisch arts erg serieus en zorgt er met plezier voor dat jouw persoonlijke schoonheid wordt benadrukt en de ‘probleemgebieden’ in het niet vallen. De eigen schoonheid is vaak al veel meer aanwezig dan je zelf denkt. Paul van der Lee laat je dit zien!

Gratis consult aanvragen of een afspraak maken

Tijdens een online kennismaking ontdekken wat Van der Lee Aesthetics voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis consult aan. Je kunt ook meteen een afspraak inplannen met Paul van der Lee voor een persoonlijke intake en een eerste advies op het gebied van huidverjonging.