Lip Fillers

Lip Fillers

Voor mooie en natuurlijke lip fillers ben je bij Van der Lee Aesthetics aan het juiste adres! Hyaluronzuur is een natuurlijke stof in ons lichaam die wordt gebruikt als filler. Met hyaluronzuur vullen we de lippen zo natuurlijk mogelijk op. We gebruiken hyaluronzuur met expertise. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn en spelen we daar zorgvuldig op in. Zo accentueren we jouw lippen met onze lip fillers.

Wat zijn lip fillers?

Bij het opvullen van de lippen gebruiken wij hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stofje dat van nature al in ons lichaam zit. Vooral in een jonge huid is het nog in grote hoeveelheden aanwezig. Eén van de bijzondere eigenschappen van hyaluronzuur is het vasthouden van vocht. Zo zorgt het er dus voor dat wij jouw lippen mooi kunnen accentueren. Onze fillers bevatten zuiver, vegan hyaluronzuur gemaakt door bio-fermentatie. Het is daardoor chemisch identiek aan lichaamseigen hyaluronzuur. Een groot voordeel aan onze lip fillers is dat hierdoor allergische reacties zo goed als uitgesloten zijn. Met het injecteren focussen we dus op de verbetering van het lipvolume en de contouren. 

Lip fillers bij Van der Lee Aesthetics

Van der Lee Aesthetics is gelegen in Veenendaal, binnen het pand van Lifestyleclub La Vita. Wij vinden het belangrijk om jouw natuurlijke schoonheid te waarborgen. Is het jouw wens om lip fillers te nemen? Dan gaan wij zo zorgvuldig mogelijk je wens vervullen. De lip fillers worden enkel geadviseerd en uitgevoerd door de ervaren arts Paul van der Lee. Wij vinden het belangrijk dat de cosmetische behandelingen veilig geadviseerd en uitgevoerd worden. Daarom is hygiëne ook een belangrijk punt bij ons. Als je voor lip fillers komt, verzoeken wij je geen make-up op te doen voor de afspraak. 

Natuurlijke behandelingen

Het is bij ons belangrijk dat jouw wensen worden vervuld. Samen bespreken we wat jij wilt en hoe we dit kunnen waarmaken. Graag gaan we een persoonlijk gesprek aan en kijken we welke minimale behandeling bij jou past. Door minimaal te beginnen met lip fillers houden we het resultaat zo mooi en natuurlijk mogelijk. We willen graag jouw persoonlijke schoonheid accentueren zodat jij je op je mooist voelt.

Voorafgaand aan de behandeling

Wij vinden het erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij ons. Het is belangrijk om met jouw behandelend arts te praten over jouw verwachtingen en wensen. Informeer je arts uitgebreid over jouw medische voorgeschiedenis, medicatiegebruik en eerdere cosmetische behandelingen. Zo kunnen we samen jouw schoonheid accentueren op basis van een goed gesprek.

Hoe gaan wij te werk?

Lip fillers zijn injecteerbare gels die toebehoren tot de groep van injectables. Ze worden met een dun naaldje onder de huid ingebracht. Als je een behandeling hebt waar je wat meer filler wilt, wordt er in plaats van een naaldje een canule gebruikt. Een canule heeft een ronde punt in plaats van een scherpe punt. Zo raken de bloedvaatjes onder de huid niet beschadigd en voorkomen we blauwe plekken. Tijdens de behandeling stellen wij je op je gemak. We bespreken alles stap voor stap en gaan zorgvuldig te werk. Het belangrijkste is dat jij tevreden bent met het eindresultaat. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat je je lippen laat rusten. Raak de lippen niet aan, breng de eerste 12 uur geen make-up aan en beperk blootstelling aan de zon. De lip fillers zijn niet-chirurgisch, vergen een minimale hersteltijd en geven meteen een mooi en natuurlijk uitziend resultaat.

Botox Kliniek

Hoe lang zijn fillers zichtbaar?

Het resultaat van lip fillers is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Omdat het een natuurlijke stof is, breekt je lichaam de fillers zelf af. Hoe lang het effect houdt verschilt dus per persoon. Ook is dit afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Als de behandeling is bevallen verwelkomen we je graag weer terug. Wij vinden het uitermate belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij Van der Lee Aesthetics. Lip fillers is een behandeling die wij graag uitvoeren om jou mooi te laten voelen!

Afspraak maken

Twijfel jij of lip fillers iets voor jou is of wil je eerst graag advies ontvangen? Tijdens een gratis (online) consult maken we alvast kennis met elkaar. We vertellen meer over de mogelijkheden om jouw wensen in vervulling te laten gaan. Je kunt ook direct een afspraak maken met Paul van der Lee. Zo kun je tijdens een persoonlijk gesprek in onze kliniek ontdekken op welke manier Van der Lee Aesthetics jouw wensen op een veilige manier waar kan maken.