Huidversteviging

profhilo

Ontdek de geavanceerde aanpak van anti-aging bij Van der Lee Aesthetics met onze huidversteviging technieken. Deze behandelingen, gericht op het versterken en verstevigen van de huid, werken diep om de natuurlijke elasticiteit en stevigheid te herstellen. Bij Van der Lee Aesthetics richten we ons op duurzame resultaten, waarbij de verbetering van de huidstructuur en -elasticiteit een langdurig jeugdige uitstraling geeft.

Behandeling met huidversteviging

De inzet van subtiele injecties tijdens onze huidversteviging behandeling stimuleert de huid om meer collageen, elastine en vetweefsel aan te maken, wat essentieel is voor een stevige en elastische huidstructuur. Deze behandeling bij Van der Lee Aesthetics is gericht op het actief bestrijden van huidveroudering en huidverslapping, zonder extra volume toe te voegen. Het draagt bij aan het herstel en de versteviging van de huid.

Daarnaast biedt onze huidversteviging behandeling de flexibiliteit om te worden gecombineerd met andere cosmetische injectie behandelingen, zoals spierontspanners of fillers, voor een alomvattende benadering van natuurlijke schoonheid. Bij Van der Lee Aesthetics staat een holistische benadering van jouw unieke schoonheid voorop.

 

Wat kun je verwachten van huidversteviging?
  • Zichtbare vermindering van fijne lijntjes
  • Goede hydratatie van de huid
  • Meer stevigheid in de huid
  • Verbeterde elasticiteit van de huid
  • Een frisse, stralende gloed van de huid
  • Langdurige resultaten
Welke gebieden kun je behandelen met huidversteviging?

Verslapping van de huid in het gezicht, de hals, het decolleté, en ook gebieden zoals de handen of bovenarmen. Onze huidversteviging behandelingen kunnen tevens toegepast worden op andere delen van het lichaam. We informeren je hier graag verder over tijdens een online consult.

Voorafgaand aan de behandeling

Voordat we beginnen, zorgen we ervoor dat je huid grondig gereinigd en ontsmet is. Je neemt plaats in een comfortabele behandelstoel, waarna de behandelaar zachtjes met de huidverstevigende behandeling begint. De behandeling zelf neemt doorgaans ongeveer 15 minuten in beslag.

Behandeling

Voor het behalen van de optimale resultaten zijn doorgaans 2 tot 3 behandelsessies nodig, waarbij de volgende sessie vier weken na de eerste plaatsvindt. Afhankelijk van het gewenste effect kan vervolgens elke 6 tot 9 maanden een onderhoudsbehandeling (touch-up) worden overwogen. Deze behandeling is veilig dankzij het gebruik van hoogwaardige, zuivere ingrediënten, waardoor je kunt rekenen op een natuurlijk ogend en voelend resultaat.

Na de behandeling met huidversteviging

Bij Van der Lee Aesthetics adviseren we om gedurende de eerste 3 dagen na de huidverstevigende behandeling een bezoek aan de sauna, hammam, of zwembad te vermijden. Ook wordt aangeraden om binnen dezelfde periode blootstelling aan de zon te vermijden. Daarnaast is het raadzaam om in de eerste 48 uur na de behandeling geen intensieve behandelingen in het behandelde gebied te laten uitvoeren, zoals peelings, gezichtsscrubs, microdermabrasie, laserbehandelingen, en bindweefselmassages.

Wat kan ik voorafgaand aan de behandeling doen?

Voorafgaand aan je huidverstevigende behandeling bij Van der Lee Aesthetics, adviseren we je om 5 dagen voor de behandeling te stoppen met het innemen van voedingssupplementen, vitamines, en visolie. Het is ook raadzaam om bloedverdunnende medicatie zoals Aspirine, Naproxen, en Ibuprofen te vermijden. Raadpleeg bij twijfel altijd je arts. Daarnaast raden we aan om 48 uur voor de behandeling geen alcohol te nuttigen.

N

Het probleem

Verslapping van de huid in gebieden zoals het gezicht, de hals, het decolleté, maar ook de handen of armen.

N

De behandeling

De huidversteviging behandeling maakt gebruik van geavanceerde technieken om de huid te versterken en de jeugdigheid te herstellen, zonder gebruik te maken van chemische toevoegingen.

N

Het resultaat

Een verjongde uitstraling met een stevige en gezond ogende huid.

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita