huidverjonging

Huidverjonging

Als je dagelijks met een ontevreden gevoel in de spiegel kijkt of andere klachten ervaart door een verslapte huid is huidverjonging een ware uitkomst. En die huidverjonging kan gewoon natuurlijk ogen. Er zijn verschillende natuurlijke huidverjongingsbehandelingen mogelijk bij Van der Lee Aesthetics in Veenendaal, waar we gaan voor innovatieve cosmetische behandelingen met aandacht voor jou.

Huidverjonging met natuurlijk resultaat

Een natuurlijk resultaat na een behandeling voor huidverjonging zorgt voor een natuurlijk zelfvertrouwen. Jij op je mooist. En dit is precies wat we bij Van der Lee Aesthetics nastreven en willen stimuleren onder onze cliënten! Door de natuurlijke schoonheid te accentueren is het resultaat voor anderen misschien onopvallend, maar kijk jij weer met plezier in de spiegel. Door minimale behandelingen in te zetten voor een maximaal resultaat houden we het natuurlijke resultaat dichtbij jouzelf. Opvallende veranderingen in gelaatstrekken en de rest van het gezicht worden op die manier voorkomen. Dat Van der Lee enkel werkt met natuurlijke stoffen en middelen zorgt voor een optimaal eindresultaat.

Huidverjongingsbehandelingen in Veenendaal

In onze kliniek in Veenendaal zijn meerdere huidverjongingsbehandelingen mogelijk. Zo opereert Van der Lee Aesthetics als botoxkliniek in Veenendaal, maar is het ook mogelijk om in Veenendaal fillers te laten plaatsen. Daarnaast zijn er meerdere opties met betrekking tot huidverjonging. In totaal zijn er vier huidverjongingsbehandelingen die worden uitgevoerd door een cosmetisch arts in de kliniek: Bocouture, RRS HA Eyes, Profhilo en Saypha Hyaluronzuur. Alle behandelingen worden uitgevoerd door een cosmetisch arts, nadat de fysieke gesteldheid en de conditie van de huid is gecontroleerd. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt er gekeken naar jouw wensen en zal één van de behandelingen worden geadviseerd. Van der Lee Aesthetics neemt de tijd om je verwachtingen te begrijpen, zodat we samen een behandelplan kunnen opstellen dat realistisch en haalbaar is.

Behandeling Bocouture

Bocouture is een uniek zuiver product dat zuiverder is dan vele andere botuline toxines die gebruikt kunnen worden. Met deze zuivere variant kunnen botoxbehandelingen worden uitgevoerd die tot een mooi natuurlijk resultaat leiden. Bij de Bocouture behandeling wordt er gekeken naar de rimpels in de huid die jij graag zou willen verminderen. De persoonlijke mimiek wordt uitdrukkelijk gecontroleerd, zodat deze na de injecties niet wordt beïnvloed of beperkt. Door botuline toxine te injecteren in een gelaatsspier wordt de zenuwwerking van de spier geblokkeerd en zal de spier ontspannen. Als gevolg verzachten de rimpels waardoor deze vele malen minder zichtbaar zijn.

huidverjonging
huidverjonging-2

Behandeling RRS HA Eyes

Ben je moe of heb je geen make-up op? Als je veel last ervaart van donkere kringen of wallen onder je ogen zul je deze vraag waarschijnlijk regelmatig krijgen en kun je onzeker worden over jouw uitstraling. RRS HA Eyes is een behandeling die ervoor zorgt dat je deze vraag niet meer krijgt. RRS HA Eyes verbetert de oogcontouren door de pigmentvorming onder de ogen te verminderen en zo de huid lichter te maken. Al na één behandeling is het eerste resultaat van de RRS HA Eyes zichtbaar en ontstaat er een frissere, minder vermoeide blik.

Profhilo behandeling bij botoxkliniek Veenendaal

Profhilo is een huidverjongingsbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een volledig puur en vegan hyaluronzuur, die in kleine hoeveelheden in de huid wordt geïnjecteerd. Profhilo geeft de huid vanuit een natuurlijke behandeling een natuurlijke uitstraling doordat het aanmaken van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Profhilo kan volumeverlies van de huid herstellen in behandelgebieden als het decolleté en de hals.

Behandeling Saypha Hyaluronzuur

Bij de Saypha Hyaluronzuur behandeling worden er fillers van hyaluronzuur gebruikt om rimpels te vullen of volumeverlies te corrigeren. Verschillende interne en externe factoren kunnen ervoor zorgen dat het natuurlijk hyaluronzuur in de huid afneemt en hierdoor kan de huid verslappen en de elasticiteit verliezen. Door de Saypha Hyaluronzuur fillers toe te passen krijgt de huid deze elasticiteit weer terug en wordt huidverjonging gerealiseerd. In Veenendaal worden de fillers geplaatst in verschillende gebieden, waaronder huidplooien, lippen en jukbeenderen.

Cosmetisch arts in Veenendaal

Paul van der Lee is een cosmetisch arts in Veenendaal met jarenlange ervaring. Huidverjonging is zijn specialiteit en hij helpt graag mensen bij het accentueren van de eigen schoonheid: “Ik ben trots op mijn vak en de positieve impact die cosmetische behandelingen kunnen hebben op het zelfvertrouwen en de tevredenheid van mijn cliënten.” Met natuurlijke behandelingen accentueert hij jouw natuurlijk schoonheid. Om de behandelingen veilig uit te kunnen voeren doet hij als cosmetisch arts altijd eerst een gezondheidscontrole met betrekking tot fysieke gesteldheid en de conditie van de huid.

Gratis consult aanvragen of een afspraak maken

Benieuwd wat Paul van der Lee als cosmetisch arts in Veenendaal voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis consult aan om (online) alvast kennis te kunnen maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om meteen een afspraak bij Van der Lee Aesthetics in te plannen voor een eerste advies en plan met betrekking tot één van de mogelijke behandelingen. Jouw wensen staan bij van der Lee centraal.