fillers veenendaal

Fillers Veenendaal

Jouw natuurlijke schoonheid accentueren met fillers; het kan! Van der Lee Aesthetics staat ook wel bekend als specialist fillers Veenendaal. Met volledig veilige hyaluronzuur fillers versterken we jouw gelaatstrekken en oogt de huid binnen no-time weer sterk en elastisch. Paul van der Lee zoekt samen met jou naar de ultieme huidverjonging.

Wat doen fillers?

Bij Van der Lee Aesthetics maken we gebruik van hyaluronzuur fillers. Deze fillers worden geïnjecteerd om de huid een volumeboost te geven en eventuele rimpels op die manier van binnenuit op te vullen. Zo kunnen gezichtscontouren worden gecorrigeerd. Omdat hyaluronzuur een bekende stof voor de huid is zorgt het voor hydratatie, soepelheid en dus meer volume van de huid.

Filler kliniek Veenendaal

Een professionele en gewaardeerde filler kliniek in Veenendaal. Die status heeft Van der Lee Aesthetics verdiend dankzij zijn ervaring, persoonlijk contact en natuurlijke resultaten. Bij Van der Lee Aesthetics worden de behandelingen voor huidverjonging enkel door een cosmetisch arts uitgevoerd, met natuurlijke en veilige middelen. Door ook de eigen gezondheid en de gesteldheid van de huid te controleren alvorens een behandeling te plannen en/of starten dragen we zorg voor een veilige, verantwoorde behandeling met een natuurlijk resultaat. Aarzel niet om je vragen, angsten of twijfels te delen, zodat van der Lee Aesthetics je kan ondersteunen. 

Filler behandelingen

Filler behandelingen hebben als doel om huidverjonging te realiseren. De fillers worden onder de huid ingebracht om vanuit daar meer volume te creëren en de huid weer glad en elastisch te maken. De fillers bestaan uit gel van hyaluronzuur, die de natuurlijke stoffen en effecten in de huid optimaliseert. Een andere manier om het gehalte hyaluronzuur in de huid te bevorderen is de Profhilo behandeling. Ook hier wordt met hyaluronzuur gewerkt in de puurste vorm.

Saypha Hyaluronzuur behandeling

Naarmate de huid meer wordt blootgesteld aan de zon of simpelweg ouder wordt zal het gehalte hyaluronzuur in de huid verminderen. De spanning in de huid neemt dan af, samen met de elasticiteit van de huid. Dit kan tot verschillende klachten leiden, waaronder een lossere hoofdhuid en rimpels in het gezicht. Met de Saypha Hyaluronzuur behandeling worden de natuurlijke stoffen in de huid die de elasticiteit bevorderen weer aangevuld met huidverjonging tot gevolg. Gezien hyaluronzuur een natuurlijke stof is voor het lichaam is deze veilig te gebruiken en zorgt het voor een natuurlijk resultaat.

fillers veenendaal

Filler behandelgebieden

Huidverjonging door filler behandelingen kan in verschillende gebieden worden gerealiseerd. Behandelgebieden voor fillers zijn onder andere de neus (lippenplooi), de lippen en lipcontouren, rimpels en huidplooien. Met de Saypha Volume Plus kunnen zelfs de slapen worden behandeld met fillers. In alle gevallen zullen de fillers voor huidverjonging zorgen in het behandelde gebied door elasticiteit, teint en volume van de huid te verbeteren.

Een natuurlijk resultaat bij fillers

Als je een behandeling laat uitvoeren door een cosmetisch arts, dan wil je dat het resultaat zo natuurlijk mogelijk oogt, toch? Van der Lee Aesthetics snapt het belang van zo’n natuurlijk resultaat. Bij fillers wordt er vaak gedacht dat een natuurlijk resultaat niet mogelijk is. Maar niks is minder waar! Paul van der Lee kijkt goed naar jouw mimiek en wensen, zodat er met een minimale behandeling een maximaal resultaat kan worden behaald. Jij op je mooist. Zo stap jij met een goed gevoel en een natuurlijke uitstraling de deur weer uit!

Botox en fillers in Veenendaal

Als specialist botuline toxine botox Veenendaal en specialist fillers Veenendaal worden beide behandelingen bij Van der Lee Aesthetics uitgevoerd door cosmetisch arts Paul van der Lee. Waar bij fillers de huidverjonging wordt gerealiseerd door het opvullen van rimpels en verslapte huid, is een botoxbehandeling juist gericht op het ontspannen van de spierzenuwen waardoor de rimpels zullen verzachten. Het verschil tussen botuline toxine, ook wel botox genoemd, fillers en de beste behandeling voor jouw persoonlijke wensen legt Paul van der Lee jou met plezier uit.

Cosmetisch arts

Paul van der Lee is een ervaren cosmetisch arts met hart voor zijn vak en zijn cliënten. Zijn carrière heeft altijd gedraaid om de gezondheid en het geluk van andere mensen. Een passie die uiteindelijk heeft geleid tot het openen van Van der Lee Aesthetics als gespecialiseerd cosmetisch arts. Door subtiele aanpassingen te doen bereikt hij maximaal resultaat dat perfect past bij jouw eigen gelaatstrekken. Doordat hij verantwoord te werk gaat met natuurlijke behandelingen, zijn deze veilig en bereikt hij altijd een natuurlijk resultaat. Als natuurlijke cosmetisch arts streeft Paul van der Lee dus naar maximale esthetische resultaten.

Gratis consult aanvragen of een afspraak maken

Alvast online of persoonlijk kennismaken met Paul van der Lee? Vraag dan een gratis online consult aan of plan direct een afspraak in voor een persoonlijk gesprek en een eerste advies.