Botox Veenendaal

Botox Veenendaal

Van der Lee Aesthetics is specialist in behandelingen met botuline toxine, ook wel genoemd botox in Veenendaal. Bij Van der Lee Aesthetics ligt de focus op het verzorgen van natuurlijke behandelingen die de eigen schoonheid accentueren. De botuline toxine (botux)kliniek in Veenendaal wordt gerund door een cosmetisch arts met ruime expertise en jarenlange ervaring.

Natuurlijke botoxbehandeling

Van der Lee Aesthetics vindt het uitermate belangrijk om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren. Hierdoor ogen de botoxbehandelingen natuurlijk en wordt er gebruik gemaakt van jouw persoonlijke uitstraling. De botoxbehandelingen worden zo uitgevoerd dat deze bij de persoon in kwestie passen. Van der Lee Aesthetics werkt met een uniek zuivere botuline toxine die het natuurlijke resultaat nog eens extra bevordert. Een natuurlijke botoxbehandeling  zorgt ervoor dat de eigen gelaatstrekken behouden worden en dat de vorm van het gezicht niet wordt beïnvloed. Op die manier vinden er geen drastische veranderingen in het gezicht plaats. Samen kunnen we nieuwe mogelijkheden ontdekken om de natuurlijke schoonheid te maximaliseren.

Wat houdt een botoxbehandeling in?

Botuline toxine is bij de meeste mensen bekend onder de merknaam Botox. Bij een botoxbehandeling wordt botuline toxine A geïnjecteerd in een specifiek behandelgebied. De botuline toxine A zorgt voor een blokkade in de zenuwimpuls, waardoor spieren tijdelijk ontspannen en rimpels verminderen. Populaire botox behandelgebieden zijn daardoor bijvoorbeeld fronslijnen, kraaienpootjes en de lippenplooi. Doordat Van der Lee Aesthetics goed kijkt naar de mimiek in je gezicht en naar aanleiding hiervan de botuline toxine in de juiste spieren injecteert, ontstaat er een natuurlijk resultaat waarbij de mimiek na de behandeling niet wordt beperkt.

Wanneer een botoxbehandeling?

Er kan gekozen worden voor een botoxbehandeling als je de wens hebt is om rimpels te verminderen. Een botoxbehandeling kan dit probleem op verschillende plekken in het gezicht verhelpen, waaronder rond de ogen, wangen, mond en het voorhoofd. Ben je op zoek naar een veilige manier om huidverjonging met een natuurlijke uitstraling te bereiken? Dan is een botoxbehandeling bij van der Lee Aesthetics dus één van de mogelijkheden. Van der Lee Aesthetics voert enkel botoxbehandelingen uit wanneer iemand voldoet aan de gezondheidseisen en niet zwanger is. De fysieke gesteldheid wordt daarom altijd gecontroleerd alvorens de botoxbehandeling wordt uitgevoerd. Aarzel niet om je vragen, angsten of twijfels te delen, zodat wij je kunnen ondersteunen.

Wat is het verschil met fillers?

Botuline toxine A botox en fillers hebben een geheel andere werking en daardoor een anders ogend resultaat. Bij botuline toxine ontspannen de spieren, terwijl fillers juist meer volume toevoegen. Waar de één spieren, en daarmee rimpels, verzacht vult de ander de rimpels dus juist op. Botoxbehandelingen en fillers hebben dan ook een volledig ander resultaat op iemands uiterlijk. Naar aanleiding van de wensen die jij hebt, wordt er door een cosmetisch arts beoordeeld of er een botoxbehandeling uitgevoerd wordt of dat er beter gewerkt kan worden met fillers. Beide behandelingen hebben als doel optische huidverjonging, maar bereiken dit op een eigen manier.

Profhilo behandeling bij botoxkliniek in Veenendaal

Bij Van der Lee Aesthetics botoxkliniek Veenendaal worden ook Profhilo behandelingen aangeboden. Profhilo behandelingen zijn huidverjongingsbehandelingen op een natuurlijke basis. De Profhilo bestaat namelijk uit 100% puur en vegan hyaluronzuur; een natuurlijk stofje dat huidverjonging stimuleert. Een oudere, veel aan de zon blootgestelde huid kan hyaluronzuur verliezen en hierdoor kan de stevigheid van de huid minder worden. Tijdens een Profhilo behandeling worden er kleine hoeveelheden hyaluronzuur geïnjecteerd om de huid te stimuleren, collageen en elastine aan te maken en zo huidverjonging te realiseren. Profhilo is een natuurlijke behandeling voor een gladdere en egalere huid en een natuurlijk resultaat dat direct zichtbaar is. Profhilo kan worden ingezet voor verschillende behandelgebieden om de huid te verstevigen en volumeverlies te herstellen. Denk bijvoorbeeld aan de hals, het decolleté en het gebied rondom de neus.

Botox Veenendaal

Veilige cosmetische behandelingen

In de botoxkliniek in Veenendaal worden enkel veilige cosmetische behandelingen geadviseerd en uitgevoerd door de ruim ervaren cosmetisch arts Paul van der Lee. De insteek is om maximaal effect te creëren met minimale behandelingen. Alle behandelingen zijn gericht op huidverjonging en zijn gebaseerd op natuurlijke producten en een natuurlijk eindresultaat, om de eigen schoonheid simpelweg te accentueren. De fysieke gesteldheid van de mensen die de botoxkliniek in Veenendaal bezoeken wordt altijd gecontroleerd, evenals de conditie van de huid.

Gratis consult aanvragen of een afspraak maken

Twijfel je of een cosmetische behandeling iets voor jou is of wil je graag een eerste advies ontvangen met betrekking tot huidverjonging? Tijdens een gratis (online) consult maken we alvast kennis met elkaar en vertellen we meer over de mogelijkheden om jouw wensen in vervulling te laten gaan. Je kunt ook direct een afspraak maken met Paul van der Lee om tijdens een persoonlijk gesprek te ontdekken op welke manier Van der Lee Aesthetics jouw wensen op een veilige manier waar kan maken.