Botox kliniek

Botox Kliniek

Van der Lee Aesthetics is een Botox kliniek gelegen in Veenendaal. Een ander woord voor Botox kliniek is botulinetoxine kliniek. Onze kliniek wordt gerund door Paul van der Lee. Van der Lee is een cosmetisch arts met ruime expertise en jarenlange ervaring. Als je binnenloopt, word je verwelkomd met een vertrouwd gevoel. Binnen Van der Lee Aesthetics streven we naar mooie en natuurlijke resultaten.

Wat houdt een botox kliniek in?

Een Botox kliniek is een plek waar je een botulinetoxine A behandeling kunt krijgen. Botulinetoxine is bij de meeste mensen bekend onder de naam Botox. Bij een Botox behandeling wordt botulinetoxine type A op een specifieke plek geïnjecteerd. In onze kliniek werken we met een unieke, zuivere botulinetoxine. Deze Botox bevordert het resultaat nog eens extra. Wij streven ernaar om jou een fijn gevoel te geven. We gebruiken jouw persoonlijke uitstraling. Zo waarborgen wij jouw natuurlijke schoonheid. De behandeling wordt stap voor stap uitgevoerd. We beginnen klein, zodat het zo natuurlijk mogelijk blijft. Bovendien vinden we het belangrijk om rekening te houden met jouw wensen.

Botox kliniek in Veenendaal

Van der Lee Aesthetics is gelegen in Veenendaal, binnen het pand van Lifestyleclub La Vita. Bij Van der Lee Aesthetics zijn we ervan bewust dat een Botox behandeling een grote stap is. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij ons in de Botox kliniek, daarom beginnen we minimaal. We vinden het uitermate belangrijk dat jouw natuurlijke schoonheid gewaarborgd wordt. We zorgen ervoor dat de behandeling zo natuurlijk mogelijk oogt. Als je bij ons de Botox kliniek instapt, wordt er rekening gehouden met jouw persoonlijke uitstraling.

Natuurlijke botox

Zoals we al eerder benoemden, vinden wij het belangrijk om de behandeling zo natuurlijk mogelijk te houden. In de Botox kliniek worden enkel veilige cosmetische behandelingen geadviseerd en uitgevoerd door de ervaren arts Paul van der Lee. De insteek van de Botox kliniek is maximaal effect creëren met minimale behandelingen. Van der Lee Aesthetics vindt het belangrijk om natuurlijke schoonheid te accentueren. Zo zijn de behandelingen natuurlijk en wordt er gebruikgemaakt van jouw persoonlijke uitstraling. Heb je vragen, stel ze dan gerust. Wij willen graag samen met jou je natuurlijke schoonheid accentueren.

Wanneer naar de botox kliniek?

Als je de wens hebt om rimpels te verminderen, kan er gekozen worden om naar de Botox kliniek te gaan. Een Botoxbehandeling kan rimpels op verschillende plekken in het gezicht verminderen, dit doen we middels anti-rimpel injecties. Onze Botox kliniek Van der Lee Aesthetics is dus één van de mogelijkheden. Wij voeren alleen behandelingen uit wanneer iemand voldoet aan de gezondheidseisen. De fysieke gesteldheid wordt daarom altijd gecontroleerd voordat de behandeling wordt uitgevoerd. Heb je vragen, angsten of twijfels? Aarzel niet om deze te delen, zo kunnen wij je ondersteunen.

Behandelgebieden

De werking van Botuline toxine type A ligt in het blokkeren van de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, wat leidt tot verminderde activiteit of zelfs stilstand van de spieren. In zeer kleine hoeveelheden, sterk verdund, wordt dit eiwit ingespoten in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor lijntjes door gezichtsuitdrukkingen, zoals fronslijnen, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes. Hieronder vallen dus de gebieden rondom de ogen, wangen, mond en het voorhoofd.

Botox Kliniek

Hoe gaan we te werk?

Bij Van der Lee Aesthetics vinden we het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. We bespreken samen wat jouw wensen zijn en wij geven advies over hoe we die kunnen vervullen. Daarom gaan we stap voor stap te werk. Wanneer je onze kliniek in Veenendaal bezoekt, wordt de conditie van de huid gecontroleerd. Samen kijken we wat er bij jou past en dan gaan we zorgvuldig te werk. Zo zorgen we er samen voor dat je je bij ons op je gemak voelt en resultaat behaalt. Wij vinden het belangrijk dat jij je mooi voelt na de behandeling!

Afspraak maken 

Twijfel jij of een Botox behandeling iets voor jou is of wil je eerst graag advies ontvangen? Tijdens een gratis (online) consult maken we alvast kennis met elkaar. We vertellen meer over de mogelijkheden om jouw wensen in vervulling te laten gaan. Je kunt ook direct een afspraak maken met Paul van der Lee. Zo kun je tijdens een persoonlijk gesprek in onze kliniek ontdekken op welke manier Van der Lee Aesthetics jouw wensen op een veilige manier waar kan maken.