Viscoderm hydrobooster

Hydratatie van de huid

 

 

Cosmetische behandeling

Wie wil er nu niet een stralende, jeugdige huid zonder zichtbare tekenen van vermoeidheid of veroudering? Droom je ervan om in de spiegel te kijken en een gladde, egale teint te zien die je natuurlijke schoonheid accentueert?

Bij Van der Lee Aesthetics begrijpen we deze wens als geen ander. Onze innovatieve behandelingen, zoals de Viscoderm Hydrobooster, zijn ontworpen om jouw huid weer jong, fris en stralend te maken.

Wat is Viscoderm hydrobooster?

Viscoderm Hydrobooster is een geavanceerde huidverjongingsbehandeling die speciaal is ontwikkeld om de elasticiteit en hydratatie van de huid te verbeteren. Deze behandeling werkt niet alleen op de oppervlakkige huidlagen, maar dringt diep door om de huid van binnenuit te revitaliseren. Het resultaat? Een zichtbaar jongere, gladdere en stralende huid.

Hoe werkt de Viscoderm hydrobooster?

De Viscoderm Hydrobooster bevat hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel dat bekend staat om zijn krachtige hydraterende eigenschappen. Tijdens de behandeling wordt de hydrobooster met fijne naaldjes in de huid geïnjecteerd, waar het de huid van binnenuit hydrateert en elasticiteit herstelt. Dit proces helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en zorgt voor een gladder huidoppervlak.

 

Voordelen van de Viscoderm hydrobooster
  • Diepe hydratie
  • Verbeterde elasticiteit 
  • Natuurlijk resultaat 
  • Minimale hersteltijd
Voor wie is Viscoderm hydrobooster geschikt?

Viscoderm Hydrobooster is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke verjonging van de huid. Of je nu fijne lijntjes wilt verminderen, de elasticiteit van je huid wilt verbeteren of gewoon een intense hydratatie wilt, deze behandeling biedt uitkomst. Het is geschikt voor zowel jongere vrouwen of mannen die preventieve zorg willen als voor oudere vrouwen of mannen die tekenen van veroudering willen aanpakken.

Dit kun je verwachten

Bij Van der Lee Aesthetics beginnen we met een huidanalyse en een persoonlijk consult om jouw wensen en behoeften te begrijpen. De behandeling zelf duurt ongeveer 30 minuten en wordt uitgevoerd door onze ervaren cosmetisch arts, Paul van der Lee. Na de behandeling zie je direct een verbetering in de hydratatie en elasticiteit van je huid, met volledige resultaten zichtbaar na een paar weken.

Is de behandeling veilig?

Ja, de behandeling is veilig en wordt uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en wordt goed verdragen.

Hoe vaak moet ik de behandeling herhalen?

Voor optimale resultaten raden we aan om de behandeling 2-3 keer per jaar te herhalen, afhankelijk van je huidtype en behoeften.

Doet de behandeling pijn?

De behandeling is vrijwel pijnloos en wordt uitgevoerd met fijne naaldjes. Eventueel kun je lichte roodheid of zwelling ervaren, maar dit verdwijnt snel.

N

Het probleem

De huid verliest na verloop van tijd haar elasticiteit en glans, waardoor fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden.

 

N

De behandeling

Viscoderm hydrobooster is een innovatieve injecteerbare behandeling die de huid hydrateert en de elasticiteit verbetert, met hyaluronzuur als belangrijkste ingrediënt.

 

N

Het resultaat

De huid ziet er direct frisser en voller uit, met een jeugdige glans en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

 

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita