RRS® HA Eyes

Verzorging vermoeide ogen

 

wallen

Ontdek de unieke schoonheidsbeleving bij Van der Lee Aesthetics met onze gepersonaliseerde behandeling voor de verzorging van vermoeide ogen. Deze exclusieve skinbooster, biedt een doelgerichte aanpak om wallen, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen te verminderen, waardoor een verfrissende oogopslag ontstaat.

Behandeling met RRS® HA Eyes

Onze behandeling met RRS® HA Eyes is geavanceerd en maakt gebruik van microneedling. Dit gaat verder dan gewone crèmes doordat de vloeistof rechtstreeks in de huid wordt aangebracht. Hierdoor zie je niet alleen meteen resultaat, maar het stimuleert ook een betere doorbloeding, bevordert de aanmaak van collageen en elastine, en geeft je een algehele verjongende ervaring.

Bij Van der Lee Aesthetics raden we doorgaans een kuur van 4 tot 6 behandelingen aan voor optimale resultaten. Na deze sessies geniet je van een opmerkelijk frissere uitstraling en een vermindering van tekenen van vermoeidheid. Ervaar de kracht van natuurlijke schoonheid met onze verzorging van vermoeide ogen.

Wat kun je verwachten van RRS® HA Eyes?
 • Stimuleert de afvoer van overtollig lymfevocht
 • Fungeert als een lokaal diureticum voor nierafwatering
 • Verbetert de doorbloeding
 • Verhoogt de spanning en doorlaatbaarheid van de vaatwand
 • Bevordert de afbraak van vetcellen
 • Remt de pigmentaanmaak af
 • Verlicht en verheldert de huid onder de ogen
Voorafgaand aan de behandeling

 Voor de behandeling wordt de huid rondom je ogen goed gereinigd en ontsmet. Je neemt plaats in een comfortabele behandelstoel en dokter Paul van der Lee (BIG: 19913681301) begint zachtjes met de behandeling. De behandeling zelf duurt gemiddeld ongeveer 15 minuten.

Behandelmethode
Een serie van 4 behandelingen met een interval van 2 weken is doorgaans voldoende voor het langdurig opfrissen van het gebied rondom je ogen. Welke kuur voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van je huidtype en wordt in overleg met je behandelaar afgesproken.

Een optioneel onderdeel van het behandelplan kan het thuisgebruik zijn van een speciaal ontwikkeld oogserum, bijvoorbeeld Farewell Puffy Eyes.

Na de behandeling
Je ogen zullen er na de behandeling een beetje gezwollen uitzien, maar dit verdwijnt meestal  vrij snel alweer.
Werd je behandeld tegen vochtwallen, dan kunnen die er na de behandeling erger uitzien (er werd immers vocht toegediend). Over het algemeen is dit vocht de volgende dag alweer afgevoerd. Vanaf de 2e dag na de behandeling kun je vaak het effect van de lymfedrainage (vochtafvoer) al zien.

Ook bestaat er een risico op een blauw plekje, omdat er heel veel kleine bloedvaatjes rond de ogen zitten. Doorgaans zijn deze blauwe plekjes na 2-3 dagen niet meer zichtbaar.

Wat kan ik zelf doen voor een maximaal resultaat?
 • Hou je aan het behandelprotocol, met name aan de afgesproken maximale intervallen.
 • Breng consequent 2 maal daags het geadviseerde oogserum rond je ogen aan.
 • Zorg voor voldoende slaap. Bij een slaaptekort maakt je lichaam extra cortisol aan en dat breekt collageen af. Dit maakt de huid onder de ogen dunner en de onderliggende bloedvaatjes wijder, waardoor deze beter te zien zijn. Daar komt dan ook de donkere kleur onder je ogen vandaan.
 • Beperk je inname van alcohol en zout, deze kunnen zorgen voor een verstoorde vochtbalans (ja, ook onder je ogen!). Hetzelfde geldt trouwens voor roken.
 • Drink voldoende water. Dit helpt om overtollig lichaamsvocht af te voeren (klinkt tegenstrijdig, maar zo werkt het wel), ook uit de wallen onder je ogen.
Is RRS® HA Eyes geschikt voor mij?
Je kunt niet behandeld worden met RRS® HA Eyes:

 • als je allergisch bent voor een van de bestanddelen,
 • als je wondjes, een huidziekte of een infectie (bijvoorbeeld een koortslip) hebt.

Overleg met je behandelaar als je behandeld wordt met immunosuppressiva of corticosteroïden en wanneer je een auto-immuunziekte, diabetes type 1 of acute reumatoïde artritis hebt.

N

Het probleem

Wallen, donkere kringen en een vermoeide blik.
N

De behandeling

Door middel van RRS HA Eyes behandeling oppervlakkige rimpels en verouderde huid rondom de ogen verminderen.
N

Het resultaat

Een frisse blik zonder dat duidelijk is wat er precies gedaan is.

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita