Profhilo

profhilo

Ontdek de verfijnde benadering van anti-aging bij Van der Lee Aesthetics met onze Profhilo-behandeling. Deze natuurlijke skinbooster, samengesteld met 100% puur hyaluronzuur, verspreidt zich moeiteloos in de huid voor optimale hydratatie. Bij Van der Lee Aesthetics streven we naar duurzame resultaten, waarbij het herstel van natuurlijk hyaluronzuur via injecties een langdurig effect heeft.

Behandeling met Profhilo

De toepassing van kleine hyaluronzuurinjecties stimuleert de huid om collageen (type 1,3,4 en 7), elastine en vetweefsel aan te maken.

De Profhilo-behandeling bij Van der Lee Aesthetics gaat doelgericht huidveroudering tegen, zonder extra volume toe te voegen. Het bevordert niet alleen het herstel van de huid, maar gaat ook effectief huidverslapping tegen.

Bovendien biedt Profhilo veelzijdigheid, waarbij het gecombineerd kan worden met andere injectable behandelingen zoals spierontspanners of fillers. Ervaar bij Van der Lee Aesthetics een holistische benadering van natuurlijke schoonheid, waar jouw unieke uitstraling centraal staat.

 

Wat kun je verwachten van Profhilo?
  • Fijne lijntjes verminderen zichtbaar
  • De huid wordt goed gehydrateerd
  • De huid krijgt meer stevigheid
  • De huid voelt elastischer aan
  • De huid straalt met een frisse gloed
  • Langdurige effecten blijven behouden
Welke gebieden kan je behandelen?

Huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, maar bijvoorbeeld ook handen of bovenarmen. Met Profhilo Body kunnen wij ook andere lichaamsdelen behandelen. We vertellen je hier graag meer over tijdens een online consult. 

Voorafgaand aan de behandeling

Voor de behandeling wordt de huid goed gereinigd en ontsmet. Je neemt plaats in een comfortabele behandelstoel en de behandelaar begint zachtjes met de behandeling. De  behandeling zelf duurt gemiddeld ongeveer 15 minuten.

Behandeling

Om het beste resultaat te bereiken, zijn 2 tot 3 behandelingen vereist, waarbij de tweede behandeling plaatsvindt vier weken na de eerste. Daarna kan, indien gewenst, worden overwogen om elke 6-9 maanden een touch-up uit te voeren. De behandeling is veilig doordat Profhilo® enkel bestaat uit zuiver hyaluronzuur, waardoor u optimaal kunt profiteren van een natuurlijk resultaat.

Na de behandeling

Bij Van der Lee Aesthetics raden we af om gedurende de eerste 3 dagen na de Profhilo® behandeling een bezoek te brengen aan de sauna, hammam, of zwembad. Daarnaast adviseren we om binnen 3 dagen na de behandeling blootstelling aan de zon te vermijden. Het wordt eveneens afgeraden om gedurende de eerste 48 uur na de Profhilo® behandeling intensieve behandelingen in het behandelde gebied te ondergaan, zoals peelings, gezichtssrubs, microdermabrasie, laserbehandelingen en bindweefselmassages.

Wat kan ik doen voorafgaan?

Voorafgaand aan de behandeling bij Van der Lee Aesthetics, raden we aan om 5 dagen voor de sessie te stoppen met het innemen van voedingssupplementen, vitamines en visolie. Daarnaast is het verstandig om bloedverdunnende medicijnen, zoals Aspirine, Naproxen en Ibuprofen, niet te gebruiken. Raadpleeg indien nodig uw arts hierover. Tot slot adviseren we om 48 uur vóór de Profhilo® behandeling geen alcohol te consumeren.

N

Het probleem

Huidverslapping van bijvoorbeeld het gezicht, de hals, het decolleté, maar ook handen of armen.

N

De behandeling

Profhilo® is een anti-aging behandeling die bestaat uit een aanzienlijke hoeveelheid puur hyaluronzuur, vrij van chemische toevoegingen.

N

Het resultaat

Een jonge, stevige en herstelde huid waardoor deze weer stevig en gezond oogt.

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita