Aliaxin FL

Lipgloss-effect

lipgloss effect

Volle, glanzende lippen in een prachtige vorm? Stralende lippen is mogelijk bij Van der Lee Aesthetics met onze Aliaxin FL behandeling, die je lippen een prachtige vorm, diepere kleur en een subtiel glanzend effect geeft. Of je nu op zoek bent naar een intense lipkleur of juist een glossy look wilt, Aliaxin FL biedt de perfecte oplossing. Met deze behandeling ben je verzekerd van lippen die altijd mooi gevormd en gekleurd zijn, waardoor je natuurlijke schoonheid nog meer tot uiting komt. 

Lippen veranderen niet van vorm en volume, maar ogen glanzender en “gehydrateerd” uit.

Behandeling met Aliaxin FL

Bij Van der Lee Aesthetics bieden we het innovatieve Aliaxin FL-lipgloss effect, een behandeling gericht op het verfraaien van natuurlijke lippen. Met behulp van Aliaxin FL, een filler op basis van hyaluronzuur, wordt subtiel een glanzend effect toegevoegd aan specifieke gebieden van de lippen. In tegenstelling tot het veranderen van vorm of volume, verbetert deze behandeling de uitstraling door een prachtige glans en hydratatie, resulterend in natuurlijk ogende, frisse en stralende lippen. 

Wat kun je verwachten van Aliaxin FL?
  • Glanzende lippen
  • Groter ogende lippen
  • Gehydrateerde lippen
  • Stralende, natuurlijk ogende lippen

 

N

Het probleem

Lippen die hun natuurlijke glans hebben verloren of er dof uitzien.

N

De behandeling

Met behulp van Aliaxin FL, een filler op basis van hyaluronzuur, wordt subtiel een glanzend effect toegevoegd aan specifieke gebieden van de lippen

N

Het resultaat

Deze behandeling hydrateert en geeft een subtiele glans aan de lippen, waardoor ze er frisser en levendiger uitzien.

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita