Behandelingen

Bij Van der Lee Aesthetics gaat het niet alleen over behandelingen om er mooi uit te zien, maar vooral om je goed te voelen. Want wanneer je je mooi voelt, straal je van binnenuit en dat heeft een enorm effect op je leven. Met subtiele aanpassingen die passen bij jouw gezicht, zorgen we ervoor dat jouw natuurlijk schoonheid maximaal kan stralen.

Type behandelingen

Bocouture

Botuline toxine type A, ook botox genoemd, wordt geïnjecteerd in de fronsrimpels en kraaienpootjes om ze te ontspannen of om het ontwikkelen te beperken.

Van der Lee Aesthetics | RRS HA Eyes, Bocouture, Hyaluronzuur fillers

Profhilo®

Profhilo® is een anti-aging behandeling met puur, vegan hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Profhilo® maakt collageen aan en elastine wordt gestimuleerd. 

RRS HA Eyes

Heb je wallen of donkere kringen onder je ogen? Wallen geven je vaak een vermoeide blik en daardoor wil je jouw wallen verminderen. RRS® HA Eyes helpt je aan een frisse blik.

Saypha Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in ons lichaam. De speciale eigenschappen zorgen onder andere voor het vasthouden van vocht in de huid. 

Accentueert jouw natuurlijke schoonheid

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen worden graag mooi oud. Logisch! Schroom dus niet om vrijblijvend op consult te komen. Ik geef je graag advies over de meest natuurlijke vormen van cosmetische ingrepen, de risico’s en welk onderhoud het vergt.

Zie ik je snel?

Jij op je mooist

Van der Lee Aesthetics: Innovatieve cosmetische behandelingen met aandacht voor jou.

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita