Behandelingen

Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van cosmetische ingrepen. Bij Van der Lee Aesthetics vinden wij het belangrijk dat jij krijgt wat je graag wilt. Daarom vind je op deze pagina alle behandelingen die Van der Lee Aesthetics aanbiedt.

Type behandelingen

Bocouture Wrinkle relaxer

Botuline toxine type A, ook botox genoemd, is een gezuiverd eiwit dat in minimale hoeveelheden wordt geïnjecteerd in de gelaatsspieren om ze te ontspannen of om het ontwikkelen van fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdlijnen te beperken.

Profhilo®

Profhilo® is een anti-aging behandeling met puur, vegan hyaluronzuur gemaakt zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. 

RRS HA Eyes

Heb je wallen of donkere kringen onder je ogen? Krijg je vaak bezorgde blikken en de vraag of je moe bent of slecht geslapen hebt? Word je moe van je eigen vermoeide blik?
Dan kan RRS® HA Eyes je helpen aan een frissere blik.

Saypha Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in ons lichaam. De speciale eigenschappen van deze stof zijn vooral werkzaam in de huid, de gewrichten en de ogen. Eén van de bijzondere eigenschappen is het vasthouden van vocht.

Mooi zijn is voor iedereen!

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen worden graag mooi oud. Logisch! Schroom dus niet om vrijblijvend op consult te komen. Ik geef je graag advies over de meest natuurlijke vormen van cosmetische ingrepen, de risico’s en welk onderhoud het vergt.

Zie ik je snel?

Stralen doe je zo...

Van der Lee Aesthetics streeft naar vergroting van je aanwezige schoonheid met minimaal invasieve behandelingen gericht op natuurlijke verhoudingen, symmetrie en huidverbetering.

06 44738765

info@vdl-a.nl

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita