Behandelingen

behandelingen

Bij Van der Lee Aesthetics gaat het niet alleen over behandelingen om er mooi uit te zien, maar vooral om je goed te voelen. Want wanneer je je mooi voelt, straal je van binnenuit en dat heeft een enorm effect op je leven. Met subtiele aanpassingen die passen bij jouw gezicht, zorgen we ervoor dat jouw natuurlijk schoonheid maximaal kan stralen.

Type behandelingen

rimpels en lijntjes

Anti-rimpel injecties

Botuline toxine type A wordt geïnjecteerd in rimpels en lijntjes, zoals fronsrimpels en kraaienpootjes, om ze te ontspannen of om het ontwikkelen te beperken.

wallen

Verzorging vermoeide ogen

Wallen geven je vaak een vermoeide blik en daardoor wil je jouw wallen verminderen. RRS® HA Eyes helpt je aan een frisse blik.

gezichtsverjonging

Gezichtscontouring & – verjonging

Hyaluronzuur zorgt onder andere voor het vasthouden van vocht in de huid om de contouren van je gezicht te verbeteren.

profhilo

Profhilo

Profhilo® is een anti-aging behandeling met puur, vegan hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Profhilo® maakt collageen aan en elastine wordt gestimuleerd. 

lipvolume

Lipvergroting

Lipfillers kunnen het volume vergroten en de vorm van je lippen verbeteren, evenals definitie en structuur toevoegen voor een vollere uitstraling.

lipgloss effect

Lipgloss-effect

Het effect van lipgloss, maar dan blijvend. Je lippen krijgen meer definitie, terwijl ze er natuurlijk uitzien en je ze prachtig accentueert.

Accentueert jouw natuurlijke schoonheid

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita