Behandelgebieden

behandelgebieden

Wie wil er nu niet stralen en zich zelfverzekerd voelen? Soms kan het moeilijk zijn om jezelf zo te voelen, vooral als je de vermoeidheid, de eerste tekenen van veroudering of kleine imperfecties in je gezicht ziet. Wij helpen je te laten zien hoe mooi je bent. Onze innovatieve cosmetische behandelingen accentueren jouw natuurlijke schoonheid en geven je het zelfvertrouwen dat je verdient.

Onder de behandelgebieden vind je de diverse methodes en behandelingen die Van der Lee Aesthetics aanbiedt.

Rimpels & lijntjes

Bij Van der Lee Aesthetics laten we jouw natuurlijke schoonheid stralen, vooral als het gaat om rimpels en lijntjes. Met zorgvuldig geplaatste behandelingen verminderen we de tekenen van ouderdom en vermoeidheid, terwijl we jouw gezicht fris en jeugdig houden. Ontdek hoe wij jouw mooiste versie onthullen, met een focus op het verminderen van rimpels en lijntjes. 

Passende behandelingen:

Wallen

Bij Van der Lee Aesthetics begrijpen we dat wallen, een vermoeide blik, kan je zelfvertrouwen beïnvloeden. Wij bieden effectieve behandelingen om wallen te verminderen en je een frissere uitstraling te geven. Onze deskundige aanpak richt zich op het herstellen van je zelfvertrouwen en het optimaliseren van de natuurlijke schoonheid van je gezicht.

Passende behandelingen:

Volumeverlies

Wij bieden deskundige, op maat gemaakte behandelingen om volume terug te brengen naar de juiste plekken, waardoor je er jeugdiger en vitaler uitziet. Onze benadering is subtiel, zonder overdreven resultaten. Ons doel is om jou te helpen stralen en je zelfverzekerd te voelen met een voller, frisser gezicht.

Passende behandelingen:

Huidverslapping

Wij richten ons op het verstevigen van verslapte huid, waardoor je gezicht de natuurlijke contouren terugkrijgt en je er verfrissend uitziet. We laten jouw huid weer opnieuw stralen met een stevigere, jeugdigere huid. Samen werken we aan een stralende huid en meer zelfvertrouwen. Een frisse uitstraling, van binnen en van buiten.

Passende behandelingen:

Lipvolume

Onze ervaren professionals bieden op maat gemaakte lipverzorgingsbehandelingen om de perfecte volheid en vorm te bereiken die bij jou past. Met subtiele verbeteringen verhoog je je lipvolume. We zorgen voor een natuurlijk resultaat, zodat jij je nog mooier voelt, maar het ook passend is bij je gezicht.

Passende behandelingen:

Sportlaan 9, 3905 AD, Veenendaal, in lifestyleclub La Vita